www.sardegnacoste.eu
Valutaer:
damenmode jacken,cocktailkleider knielang,günstige sporthosen,damenbekleidung sale
Forside ::  Retur og udskiftning

Retur og udskiftning


1.We skib de varer, du har bestilt via Air International Express Company, 3-5 arbejdsdage normalt.

2.Please bare bestille online.Our mål er at behandle alle ordrer så hurtigt som muligt. Lad 1-2 hverdage til din ordre, der skal behandles. Efter betalingen blev modtaget, vil vi sende dine ordrer rettidig. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe dig med at spare din tid og penge.

3. Du kan kontakte os for sporing nummer, der er til rådighed inden for 36 timer.

4.Please velkommen til at placere ordrer på vores hjemmeside. Vi har tilstrækkelige produkter på lager .. For ordrer mere end 10stk, kan vi tilbyde engrosprisen spare mere for din virksomhed.

5.We er en professionel online forhandler. Leveringstiden er baseret på den dag, din ordre blev afsendt og kan typisk tage yderligere to arbejdsdage. Vi garanterer, at din ordre vil blive afsendt og delievered lige til din dør.

Retur

Betaling kan kun ske med kreditkort. Accepterede kreditkort er: Visa, Mastercard Western Union nyder mindst 2% rabat i vores hjemmeside, yderligere oplysninger kan du kontakte os. Når du placerer en ordre, skal din faktureringsadresse svare til adressen på dit kreditkort ellers vil vi ikke være i stand til at behandle din ordre. Alle transaktioner er sikret.

Vores hjemmeside er forsynet med et SSL-kryptering system til at beskytte personoplysninger og betalingsdata. Elementer personlig med Hot stempling initialer eller Mon Monogram er ikke berettiget til returnering eller gemme kredit. Vare skal returneres i original tilstand og emballage. Salg merchandise skal returneres inden for 60 dage fra leveringsdato. Årsagen til afkast skyldes dig selv (f.eks størrelse, farve, du vælger), kan ikke accepteres Du vil blive refunderet på det kreditkort, der blev brugt til køb. Shipping gebyrer for returnering betales af kunden.

Tilbage
Copyright © 2017 www.sardegnacoste.eu